Successos

oci

accident aeri

Un pilot mor en estimbar-se amb el planador

L'home, un britànic de 61 anys, s'havia enlairat de l'aeròdrom d'Alp

Ogbe Monobaragmi, un pilot de 61 anys, va morir el cap de setmana arran d'un accident amb la seva avioneta al Conflent, a la Catalunya del Nord. Els fets van tenir lloc pels volts de la una del migdia de dissabte, a l'aeròdrom de la Cerdanya, a Alp. L'home va sortir d'aquest punt i es va dirigir cap al nord. Per motius que es desconeixen i que la policia francesa investiga en un moment del vol l'aeronau va topar contra una línia d'alt voltatge i va anar a xocar contra la muntanya, just al costat de la central hidroelèctrica, al terme municipal de Sautó.

Una dotzena de bombers –provinents del parc de Montlluís i Font-romeu–, sanitaris i efectius de la gendarmeria van treballar en les tasques de socors de l'accidentat, que es van allargar fins a tres hores. El pilot s'havia estimbat en una zona de difícil accés, en un tram especialment costerut i molt escarpat, i va ser molt dificultós recuperar el cos de l'home, que els efectius d'emergència asseguren que va morir a l'acte.

La víctima, de nacionalitat britànica però d'origen nigerià, era un experimentat pilot i no era el primer cop que feia aquesta ruta. Es tracta d'un home conegut a la regió perquè era un habitual de la zona i fins i tot pensava a comprar una casa per la Cerdanya amb la dona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia