Successos

Roba un tractor i apedrega l'amo, a Puigcerdà

Els Mossos d'Esquadra van detenir divendres Javier Buznego, de 46 anys i veí de Torelló, per haver robat un tractor i apedregar el seu propietari, a Puigcerdà. A primera hora de la tarda de dijous, un veí de Puigcerdà va enxampar un home que circulava amb el seu tractor en una finca agrícola del camí de Vinyola dins del terme municipal de Puigcerdà. L'amo va intentar fer aturar el lladre i aquest va intentar atropellar-lo; finalment, el tractor va quedar encastat en uns rocs al costat de la via del tren. Llavors Buznego va baixar i en la fugida va llançar pedres al propietari del tractor, amb la qual cosa li va causar lesions al cap. El vehicle va quedar seriosament danyat al lloc. Posteriorment, Buznego també hauria forçat l'entrada d'un magatzem d'una altra explotació agrícola.

Poc després d'endur-se el tractor i lesionar el propietari, els Mossos van rebre l'alerta del jornaler d'una altra finca del carrer les Fàbriques que els informava que acabava d'aturar un home que havia forçat l'entrada d'un magatzem de l'explotació agrícola. En arribar, els agents van veure que coincidia plenament amb la descripció de l'autor de l'agressió anterior i va quedar detingut; els Mossos el van portar a disposició del jutjat de guàrdia de Puigcerdà.

Javier Buznego té nombrosos antecedents policials, i a l'Ajuntament de Torelló li consten molts deutes per impagament de les quotes dels permisos de circulació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia