Successos

Pallissa per encàrrec a Vidreres

Els Mossos han detingut l'instigador i 5 membres dels Loods Nomads MC

Els Mossos han detingut quatre membres del Lood Nomads Motor Club i un cinquè sospitós l'han trobat pres a Dijon (França), per una pallissa per encàrrec que es va executar el 20 de desembre passat en un bar de Vidreres, on van agredir un home amb defenses extensibles i armes blanques i li van ocasionar ferides que van necessitar assistència mèdica. L'home que va contractar els motards per a l'escarment també va ser arrestat.

Segons la versió oficial difosa ahir pels Mossos d'Esquadra, els membres del Loods Nomads van ser contractats per un home que els va encarregar agredir-ne un altre per un deute relacionat amb el tràfic de droga.

Concertada la feina, cinc membres del club de motards, entre els quals hi havia el seu president, vestits amb armilles amb simbologia pròpia de la banda, van arribar al lloc on es trobava la víctima amb un veí de Vidreres, que va ser qui els va assenyalar a qui havien d'agredir. Quan va veure venir el perill, la víctima va entrar en un bar per intentar esquivar l'agressió, però no ho va aconseguir, ja que els motoristes el van seguir i li van anar clavant cops fins que el que havia donat l'avís de començar-lo a agredir va ordenar que paressin. Els Mossos de la DIC (divisió d'investigació criminal) es van fer càrrec del cas i el 9 de març, quan ja tenien identificats els sospitosos, van fer una operació a Lloret de Mar, Sant Cebrià de Vallalta i Vidreres que va culminar amb la detenció de l'home que va encarregar l'agressió i quatre dels membres de la banda de motoristes que la van dur a terme. El cinquè sospitós ha estat identificat també però ja estava reclòs a la presó de Dijon (França) per algun altre afer en el moment de les detencions pel cas de Vidreres. Els detinguts van quedar en llibertat després de declarar davant del jutge.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia