Educació

Universitat

Primer Fòrum d’Estudiants Universitaris de Salt

L’objectiu de la trobada és orientar i informar joves estudiants

L’auditori de la Coma Cros de Salt serà el marc avui, a partir de tres quarts de set de la tarda, de la primera edició del Fòrum d’Estudiants Universitaris de Salt, una trobada que té com a objectiu orientar, compartir experiències i informar els joves amb l’ànim que continuïn estudiant i, especialment, que s’animin a estudiar un grau universitari. El Fòrum també explicarà als joves on poden buscar suport en matèria educativa i informació sobre beques i ajuts.

Exestudiants universitaris que aportaran les seves experiències, l’Estació Jove de Salt i l’escriptor i antic professor de l’institut Salvador Espriu Antoni Puigverd, que presentarà la ponència L’educació com a ascensor social, seran els protagonistes de la trobada. La inaugurarà l’alcalde de Salt, Jordi Viñas, i hi haurà l’actuació del grup Bboys Girona, que duran a terme una performance. El fòrum permetrà un espai de networking entre companys d’estudi, docents i els mateixos joves.

Un dels motius que han animat a dur a terme aquest fòrum ha estat donar una imatge més ajustada de la realitat de Salt, que, segons assegura l’Ajuntament, “en força temes no es correspon del tot amb la realitat”. Un d’aquests temes és l’eficàcia educativa i les fites que assoleixen els seus estudiants. El consistori saltenc també destaca que el Fòrum d’Estudiants Universitaris és una xarxa que vol “fer visible que a Salt moltes persones arriben a la universitat, i amb èxit”, i la manera de demostrar-ho és que estudiants de disciplines tan diverses com dret i polítiques, medicina, educació i treball social, enginyeria i arquitectura expliquin les seves experiències a possibles futurs estudiants universitaris. Unes experiències que s’espera que serveixin de model per als joves assistents. La trobada està pensada especialment per a estudiants de segon de batxillerat, antics estudiants de cicles formatius de grau superior i persones que han estudiat a la universitat, a més de docents i antics docents.

Aquesta és la primera edició del Fòrum d’Estudiants Universitaris, i l’organitzen les àrees d’Educació i Joventut de l’Ajuntament de Salt. Es pot trobar tota la informació a la pàgina web bit.ly/univforum.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

tecnologia

Test a dos sistemes de recàrrega de cotxe elèctric

barcelona
religió

Últims dies de l’exposició sobre la ‘Visita Espiritual a la Mare de Déu de Montserrat’ de Torras i Bages

Montserrat
turisme

El turisme actiu i d’esports d’aventura a Lleida vol superar els 800.0000 activitats contractades

llavorsí
ensenyament

La preinscripció a escoles de música de Barcelona, a punt

barcelona
societat

Desactivada l’alerta per inundacions

barcelona

S’entrega la 58a edició dels Premis Literaris

cassà de la selva
memòria democràtica

Nou atac al plafó que explica les tortures de Via Laietana 43

barcelona
tradicions

Cent colles pels 600 anys de gegants

baRCELONA

Més ingressos per patologies respiratòries i cardiovasculars per la contaminació

olot