Administracions

Relleu a l’alcaldia de Palafrugell

Joan Vigas, de Som Gent del Poble, substituirà Josep Piferrer (ERC)

El republicà Josep Piferrer cedirà l’alcaldia de Palafrugell el darrer any de mandat al seu soci de govern, Joan Vigas, de Som Gent del Poble, actualment integrada dins Tots per l’Empordà. El traspàs es durà a terme en un ple que se celebrarà demà al Teatre Municipal, a les dotze del migdia.

Un pacte de govern a tres bandes entre ERC, JxCat i Som Gent de Poble ha permès a Josep Piferrer governar amb una còmoda majoria de dotze regidors. L’anterior mandat Piferrer ja va ser alcalde amb una moció de censura que va enviar el PSC de Juli Fernández a l’oposició.

L’alcaldia per a Joan Vigas també servirà com un bon aparador per a Tots per l’Empordà, agrupació immersa en una important operació per créixer. Un dels seus darrers fitxatges ha estat el de l’exalcaldessa de Palamós Maria Teresa Ferrés. La formació té en aquests moments representació a dotze poblacions del Baix Empordà i a cinc de l’Alt Empordà.Joan Vigas és primer tinent d’alcalde, regidor delegat de l’Institut de Promoció Econòmica (IPEP); regidor del nucli de Calella de Palafrugell, i vocal de la Junta de Govern Local, de la Comissió informativa d’Administració General, Economia i Hisenda, de la Comissió informativa d’Urbanisme i coordinador de l’àmbit d’Administració General.Vigas va néxier a Palafrugell el 1958. Diplomat en Empresarials, va ampliar els coneixements d’anglès a la Technological School de Cambridge. Després de treballar un temps a una bodega de Bourgogne, es va incorporar a l’empresa familiar J. Vigas S.A., on va desenvolupar durant 39 anys la seva carrera professional i en la qual va ocupar diferents càrrecs (conseller delegat, gerent, responsable de diferents mercats internacionals, controller, responsable financer).Ha ocupat la vicepresidència de la Cambra de Comerç de Palamós durant sis anys, i ha estat membre de la territorial gironina de la mútua d’accidents Activa Mútua. Ha ocupat diferents càrrecs a l’Associació d’Empresaris Surers (AECORK), així com diferents càrrecs a entitats lligades al món de l’esport. Va ser president de l’assemblea local de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) durant 3 anys. L’octubre 2018 va ser cofundador del partit polític Som Gent del Poble i és regidor a l’Ajuntament des de 2019.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

medi ambient

Posen una caixa niu pel falcó pelegrí a la xemeneia de la incineradora de Mataró

mataró
societat

SOS Racisme llença una campanya per continuar amb la seva activitat

BARCELONA
economia

L’AMB dona una ajuda de 175.000 euros per les famílies desallotjades

esplugues de llobregat

Tret de sortida al Fórum de Gestió de Residus municipals #wasteinprogress

GIRONA
societat

Irídia reclama un mecanisme independent per controlar les actuacions policials

barcelona
societat

Prop de 200 persones, a la III Jornada Gironina de Recerca per Residents

girona
societat

Els delictes amb violència a la Garrotxa han crescut un 28% el darrer any

olot

Dinamització i sostenibilitat, objectius de les properes llums de Nadal

girona
infraestructures

S'inicien les obres de protecció de talussos a la N-260a entre Olot i Ripoll

olot