Administracions

adminsitracions

Alternativa per Llançà reclama que s’actuï als vials

El portaveu d’Alternativa per Llançà (AxLl), Claudio Grande, a l’oposició a l’Ajuntament de Llançà, alerta del mal estat de molts carrers de la població, així com del de les voreres, i de l’abandonament de les entrades i de les urbanitzacions. Aquesta situació, arran d’una manca de planificació de les inversions, segons AxLl, comporta, a més, “greus problemes de mobilitat” que afecten tots els veïns i que “clamen” fer una planificació clara per poder abordar-ho.

L’alcaldessa, Núria Escarpanter (Junts), ho nega i afirma que el pressupost aprovat inclou diverses partides d’inversions per 140.000 euros destinats a arranjaments de carrers i rebaixos de voreres; tot i que admet que “per qüestions de tramitació alguns temes s’han endarrerit”. Segons Escarpanter, s’ha posat a licitació una millora al carrer A fora, amb un pressupost de 100.000 euros, per refer la xarxa de clavegueram i enllumenat, i, a més, d’aquí a pocs dies se’n començaran d’altres.

“Aquest any tenim una partida molt important per actuar als carrers –destaca l’alcaldessa–, però, a més, altres que venen de l’exercici anterior, i que s’ha endarrerit per temes de tramitació, es començaran també d’aquí a poc temps.”Amb tot, Grande sosté que un dels principals problemes del govern, actualment format per Junts i PSC, és la “manca de visió de la població ”. A més, la gestió és, afirma, “clarament continuista de mandats anteriors i massa vinculada a temes clarament partidistes”. “La nostra prioritat –destaca Grande– són les persones, i no pensar només a fer-se la foto. Cal treballar dia a dia”. Aquesta situació ha “precipitat” a la població a no comptar amb uns carrers en bon estat, així com les vores i molts dels serveis que hi van relacionats. “Si no veus la realitat, si no et passeges per la població, és molt difícil veure els temes més necessaris i planificar com abordar-los”, destaca.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

política municipal

Banyoles invertirà més de 2 milions d’euros en diferents actuacions

BANYOLES
FIGUERES

Càritas celebra 50 anys a la ciutat

FIGUERES
societat

Catalunya registra el dia més plujós des del setembre de l’any passat

barcelona
medi ambient

Reus intensifica les sancions a qui no llenci bé les escombraries

REUS
meteorologia

Més de 350 avisos per la pluja des de diumenge al vespre

BARCELONA
estats units

Almenys quatre morts per múltiples tornados a Oklahoma

barcelona
Societat

Mor Carles Busquets, reconegut fotògraf reusenc i expropietari de Niepce

societat

S’ensorra una part de l’edifici de l’Escola de Vela a causa del temporal

platja d’aro
llengua

Voluntariat per la llengua ha creat més de 178.000 parelles lingüístiques

barcelona