Administracions

Riudellots vol millorar la competitivitat del polígon industrial

L’Ajuntament de Riudellots de la Selva vol millorar la competitivitat del polígon indústria. Amb aquest objectiu, l’àrea de Dinamització Econòmica s’ha marcat com a objectiu aconseguir l’acreditació de Polígon Empresarial de Qualitat Polígon Q. Aquesta certificació, liderada per la CEPE i certificada per AENOR, inclou un conjunt de requisits i mesurables per a reconèixer qualitat de les àrees empresarials i de les entitats que les gestionen.

El polígon industrial és una peça clau en l’activitat econòmica del municipi i un referent a les comarques gironines, albergant un total de 252 empreses i generant 7.770 llocs de treball durant el quart trimestre de l’any 2023, segons dades facilitades pel servei XIFRA de la Diputació de Girona. Amb una extensió aproximada de 100 hectàrees, aquest polígon es considera el més desenvolupat de tota la demarcació de Girona.El procés per obtenir la certificació comprendrà diverses fases, des de la preauditoria del polígon, iniciada actualment, fins a la presentació de la sol·licitud a CEPE i l’auditoria in situ d’AENOR. Un cop obtinguda, la certificació tindrà una validesa de tres anys i permetrà establir un pla d’accions per garantir el compliment dels requisits de qualitat.

El primer tinent d’alcalde i regidor de dinamització econòmica, Lluís Barnés, ha afirmat que “aquest reconeixement suposarà una millora significativa per al polígon i les empreses instal·lades, així com una oportunitat per a atraure nous negocis i generar llocs de treball.” Barnés també ha explicat que es tracta d’un punt de partida encaminat a millorar l’àrea industrial i la seva relació amb el municipi. Amb aquesta iniciativa s’espera assolir una foto fixa de l’estat actual de molts aspectes del polígon per poder abordar els problemes i buscar-ne solucions, ha afegit Barnés. Per a dur a terme aquest projecte, l’Ajuntament de Riudellots de la Selva ha rebut una subvenció de 5.050 euros de la Diputació de Girona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

política municipal

Banyoles invertirà més de 2 milions d’euros en diferents actuacions

BANYOLES
FIGUERES

Càritas celebra 50 anys a la ciutat

FIGUERES
societat

Catalunya registra el dia més plujós des del setembre de l’any passat

barcelona
medi ambient

Reus intensifica les sancions per no llançar bé les escombraries

REUS
meteorologia

Més de 350 avisos per la pluja des de diumenge al vespre

BARCELONA
estats units

Almenys quatre morts per múltiples tornados a Oklahoma

barcelona
Societat

Mor Carles Busquets, reconegut fotògraf reusenc i expropietari de Niepce

societat

S’ensorra una part de l’edifici de l’Escola de Vela a causa del temporal

platja d’aro
llengua

Voluntariat per la llengua ha creat més de 178.000 parelles lingüístiques

barcelona