Administracions

Vidreres estrenarà un nou Espai Jove

L’Ajuntament de Vidreres està a punt d’estrenar el nou Espai Jove, adaptat a les necessitats del municipi. El nou equipament disposa d’una àrea exterior de lleure i diverses sales polivalents L’anterior espai es destinarà a l’oficina del Defensor del Poble i a les entitats localsDesprés de diversos mesos de treballs i preparatius, l’Espai Jove de Vidres durant els pròxims dies es traslladarà al costat de la nova Llar d’Infants del Sant Iscle. Segons un comunicat fet públic, aquest trasllat marca un pas significatiu en la millora dels serveis per a joves del municipi, oferint un espai més ampli i adaptat per satisfer les creixents demandes i necessitats dels adolescents i joves de la localitat.

Endarreriments

La realització d’aquesta actuació s’ha vist retardada a causa de les darreres fases d’instal·lació de la climatització, un element fonamental que ha estat finalment completat per permetre el trasllat i la posada en funcionament del nou servei.

“L’Espai Jove compta amb una àrea exterior de lleure, diverses sales polivalents i un accés directe a les pistes de bàsquet municipals, entre altres millores, amb l’objectiu de fomentar les activitats lúdiques, esportives i culturals entre la joventut local” tal com ha destacat la regidora de Joventut, Cristina Arcaya.

La responsable de Joventut ha destacat també que l’adaptació del nou espai ha estat pensada per proporcionar un ambient còmode i funcional que permeten el desenvolupament d’activitats variades pensades pels joves del municipi. Amb aquest canvi, l’edifici de Can Turronet, on fins ara hi havia l’Espai Jove, es destinarà a l’oficina del Defensor del Poble i a les entitats locals. Amb la imminent estrena d’aquest nou Espai Jove, l’Ajuntament de Vidreres vol reafirmar el seu compromís amb els joves oferint un entorn propici per al creixement personal i social dels adolescents.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

PATRIMONI

Quart disposa de la rectoria de Sta. Margarida fins a l'any 2047

QUART

Fomentar el benestar emocional a través de l’escriptura

olot
Meteorologia

El pla Inuncat es manté en prealerta

Barcelona

Es vol fomentar l’ús del català en el sector de la bicicleta

girona
societat

Nova protesta dels funcionaris de presons a Brians

Sant Esteve Sesrovires

Mifas ajuda els afectats per un accident de trànsit a ser autònoms

GIRONA

Vint anys al servei de les famílies més vulnerables

Badalona
societat

Dignitat a les Vies presenta les seves queixes a Renfe

barcelona
Societat

Només troben llar per a un dels 45 usuaris de l’alberg que han tancat a Badalona

Badalona