El consistori de Sant Cebrià diu que en 60 dies sabrà com desviar el trànsit del centre

Els veïns es manifesten en el ple per reclamar mesures

Els veïns del carrer del Centre que es van queixar en el ple de dijous van sentir com el regidor de Governació donava un termini de 60 dies per trobar una solució al conflicte. Va afegir que, si no, ell mateix dimitiria, però no va avançar en cap moment quina seria la solució per evitar el trànsit de vehicles que des de fa més d'un any passen pel carrer del Centre i que ha motivat les queixes dels veïns. «Està clar que tenen intenció d'arreglar-ho, però no ens han dit com», explicava Anna Collet, una de les veïnes afectades. Ahir l'alcalde de la població, Jaume Borrell (CiU), assegurava que la solució més fàcil és tornar-ho a deixar com ha estat sempre, tot i que no és la definitiva. «S'ha de continuar treballant perquè així potser no passaran 2.000 vehicles però en seran 500», afegia. En aquest sentit, segons va explicar, s'està treballant per buscar un accés que desviés el trànsit rodat per la zona de Terra Blanca pendent d'urbanitzar.

Jardineres per un dia

La mobilització dels veïns que han posat pancartes per tot el carrer va tenir resposta immediata. Segons expliquen l'endemà mateix es van col·locar jardineres al carrer del Centre per evitar que hi aparquessin els vehicles i deixar més amplada. Tot i això, les queixes dels comerciants i la indignació dels mateixos veïns per aquesta mesura va fer que es retiressin al cap de poques hores. El fet que en aquest carrer tan estret i sense voreres en algun tram hi passin tants vehicles de les urbanitzacions que hi ha al Montnegre suposa un perill per als vianants que els veïns han denunciat des que es va desviar el trànsit per fer una promoció de pisos al centre. Els veïns hauran d'esperar a l'octubre per conèixer la solució definitiva. «Amb tota la moguda, ara, si més no, frenen una mica i cedeixen el pas», assegura Anna Collet.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
ADMINISTRACIONS

Un paquet de projectes socials seran finançats amb 11,1 milions de la taxa turística a Barcelona

bARCELONA

La Setmana de l’Activitat Física i la Salut acaba amb més de 6000 participants

salt

Acaben les obres de substitució del col·lector a la riera d’Arbúcies

arbúcies
societat

Funcionaris de presons protesten per l’acord laboral amb quatre sindicats

Barcelona
societat

Activada l’alerta per pluges intenses a Barcelona i Tarragona

Barcelona

Nova iniciativa a la Garrotxa per garantir el relleu agrari

olot

Cristóban Colon i Carina Sild, honoris causa de la UdG

girona
societat

Condemnada una advocada per enganyar l’Associació d’Avis del Bon Pastor

Barcelona
Infraestructures i Serveis

La millora de la C-37 entre Valls i Pont d’Armentera, aquesta tardor

Valls