Educació

Ajuts per als banyolins que estudien a fora

Hi poden aspirar els que tenen entre 16 i 20 anys, si ho demanen abans del dia 14

L'Ajuntament de Banyoles té a punt un paquet de 4.000 euros per concedir ajuts als joves de la ciutat que estudien a fora. Aquest programa l'impulsa amb la col·laboració de l'Autoritat Territorial de la Mobilitat de l'àrea de Girona i de l'empresa Teisa.

Els aspirants han de tenir entre 16 i 20 anys, estar empadronats a Banyoles, acreditar que han acabat quart d'ESO o segon de batxillerat durant l'any vigent i que s'hagin matriculat en un institut de fora del Pla de l'Estany per cursar un cicle formatiu que no s'ofereixi als instituts de la comarca, en una universitat o en un programa de formació i inserció.

Els que hi estiguin interessats han de presentar la seva sol·licitud abans del 14 d'octubre, els dilluns, dimecres i divendres, de les 4 de la tarda a les 8 del vespre a l'Espai Jove Cal Drac de Banyoles. Han de presentar el formulari, la matrícula, el document d'identitat, i només si és el primer any que surten a estudiar a fora.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia