Societat

gastronomia

premi

Sant Pol premia el millor xef jove

El jove grec Stamatios Misomikes, amb el plat Salas, es va proclamar ahir guanyador del primer concurs European Young Chef Award, organitzat per l'Institut Internacional de Gastronomia, Cultura, Art i Turisme (IGCAT), la Regió Europea de la Plataforma Gastronòmica i l'Escola Universitària d'Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar. L'escola, amb motiu del cinquantè aniversari, ha estat l'escenari triat per al concurs, en què van participar una desena de joves promeses de la gastronomia d'entre 18 i 28 anys, escollits per un jurat format per reconeguts cuiners i membres de les institucions col·laboradores. La presidència del jurat va recaure en el mediàtic Joan Roca, cuiner del prestigiós restaurant El Celler de Can Roca.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Núria Escarpanter
Alcaldessa de Llançà (Junts)

“El pacte de govern és sòlid i es basa en la confiança”

Llançà

El Clúster de la Bioenergia de Catalunya celebra la II Nit de la Bioenergia: l’energia més circular i social

Bategen amb Maria Antònia Canals la plaça de davant l’institut Vicens Vives

girona

Tomben la moció per regular el lloguer estacional

BLANES

Camí de Mar, un projecte que enllaça Argeles amb Malgrat, per la costa

girona

La Fira d’Abril de Catalunya amplia l’aforament un 24%

Barcelona

El Mercat del Lleó tindrà més bona climatització abans de l’estiu

girona

El festival Tech&Play obre portes i espera 4.000 visitants

Barcelona
EDUCACIÓ

Mobilització de l’AFA de l’escola Camins a Banyoles

BANYOLES