Uns 1.500 alumnes es queden sense transport escolar al Camp i l'Ebre

Més de 1.500 alumnes de primària i secundària del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre s'han quedat avui sense classe a causa del temporal de neu. A la Conca de Barberà, per exemple, s'han suspès totes les rutes de transport escolar –catorze en total–, i han resultat afectats uns 450 estudiants. A l'Alt Camp, han estat 183 els nens i nenes que s'han quedat a casa en anul·lar-se vuit rutes; mentre que al Priorat s'han suspès els catorze trajectes de la comarca i 424 alumnes de primària i secundària no han assistit a les aules. L'afectació, en canvi, ha estat menor al Baix Penedès i al Baix Camp. Al Baix Camp només s'han suspès les rutes de Colldejou –19 estudiants afectats– i Vilaplana –17–, mentre que al Baix Penedès han quedat sense transport 84 alumnes, ja que han quedat anul·lades la ruta de la Bisbal del Penedès i les dues del Montmell. D'altra banda, a les Terres de l'Ebre no s'ha posat en marxa el servei de la Terra Alta –nou rutes– i uns 350 alumnes de primària i secundària s'han quedat sense classe. Tot i així, aquesta ha estat una mesura de precaució davant les previsions meteorològiques, ja que la neu de moment no ha afectat les carreteres d'aquesta comarca. I, finalment, a la Ribera d'Ebre s'ha suspès el transport escolar de Tivissa, que fan servir 55 alumnes.

Pel que fa a les incidències a la xarxa viària, a primera hora d'aquesta tarda el temporal encara estava causant problemes a vuit carreteres de la demarcació. La neu fa que estigui tallada la C-241d, a Santa Coloma de Queralt; la C-242, a Cornudella de Montsant; la TP-2311, a Cabra del Camp, i la T-233, a Solivella. També està restringit el pas a camions de més de 3.500 quilos a la C-14, a Belltall, i a la C-44, de l'Hospitalet de l'Infant fins al coll de Fatxes; i és obligatori l'ús de cadenes a la C-51, entre el Vendrell i Rodonyà, i a la TP-7402, a Porrera.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Figueres s’aboca a les Fires i Festes de la Santa Creu

FIGUERES

Colau acusa el PSOE d’haver tolerat el ‘lawfare’ que ara pateix

barcelona
SOCIETAT

El barri gironí del Pont Major, un dels ‘Barris amb Futur’ de la Generalitat

girona
societat

Oposicions per cobrir 9.344 vacants de docent

barcelona
seguretat

Busquen un ganivet perdut a la cuina de Quatre Camins

barcelona
societat

Alerta per inundacions fins demà al matí

barcelona
enogastronomia

Els caves de Guarda Superior, al marge de les mesures extraordinàries per la sequera

Barcelona/TIANA
energia

Vandellós II incia l’operació de recàrrega de combustible

barcelona

Concentració a l’Escola Castellum de Sant Julià de Ramis contra els barracons

sant julià de ramins