Medi ambient

La recollida selectiva a la Conca de Barberà frega el 80%

La comarca obté la dada més alta en un primer quadrimestre des del 2020

La recollida selectiva a la Conca de Barberà s’ha situat en el 79,58% durant els primers mesos de l’any. Es tracta de la dada més alta que obté la comarca en un primer quadrimestre des del 2020, segons el Consell Comarcal.

En concret, s’han recollit 178.200 quilos de matèria orgànica, 185.000 quilos de rebuig, 78.840 quilos d’envasos, 44.840 quilos de paper i cartó, 25.160 quilos de cartró comercial, 70.680 quilos de vidre i 326.811 quilos de deixalleria. A excepció de la matèria orgànica, la resta de fraccions han augmentat els percentatges si es compara amb la resta de mesos d’abril des de l’any 2020.. La Conca de Barberà utilitza un sistema mixt de reciclatge amb la implantació de contenidors intel·ligents i del servei porta a porta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Un centenar de professionals sanitaris comparteixen reptes i necessitats

girona
societat

Un reclús de la presó de Mas d’Enric agredeix tres funcionaris amb un objecte de ferro

El Catllar
infraestructures

El projecte del bus ràpid i la nova via ciclista a la C-59, a audiència pública

Caldes de Montbui

200 persones participen a la Festa de la Psicologia Gironina

sant feliu de guíxols

L’ACA licita les obres de restauració del meandre de Colomers

colomers

Els premis Lauretum posen en valor la indústria turística

lloret de mar

Les platges de Llafranc i Tamariu tindran baranes per facilitar l’accés a mar

palafrugell
societat

Els taxistes faran vaga dimarts des de les sis del matí fins a les sis de la tarda

Barcelona
enogastronomia

Vint-i-cinc cellers al Tastavins de Juneda

Barcelona