Societat

IGUALADA

Motobuykers arriba a botigues físiques

La botiga en línia especialitzada en el món de les motos Motobuykers.com ha decidit llançar-se al món de fora de la línia i, per primer cop, tindrà presència física a botigues de Barcelona, València, Saragossa Madrid i Alacant. Després de més de sis anys centrada exclusivament en el canal en línia, l'empresa d'Igualada guanya presència física amb una xarxa de punts de servei que s'instal·laran a diferents botigues que Motobuykers autoritzarà com a punts oficials de venda. L'objectiu de l'empresa és oferir un assessorament especialitzat i directe al client i aprofitar aquests punts perquè els clients puguin recollir els productes o bé puguin gestionar els canvis i els retorns.

Motobuykers, creada l'any 2010 a Igualada, té més d'un milió d'usuaris registrats d'estats com l'espanyol, el francès i l'italià. La companyia ofereix en el seu lloc web més de 40.000 productes i té 145.000 clients. Segons el responsable d'operacions de Motobuykers, Rubén Martínez, lvolen “captar els clients que encara són escèptics pel que fa a la compra en línia i prefereixen la botiga física”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]