La Conca de Barberà s'adhereix a la declaració «El vi, nutrició i salut»

Els representants del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, David Rovira, Andreu Domingo, del Consell Regulador de la Denominació d'Origen Conca de Barberà, i Oriol Guevara de Fivin (Fundació per a la Investigació del Vi i Nutrició) han signat la declaració El vi, nutrició i salut que Fivin està fent extensiva a tot Catalunya i a l'Estat espanyol, per tal d'explicitar públicament que el sector vitivinícola forma part de la cultura i tradició catalanes amb l'especial arrelament del vi al territori català i a la cultura centenària que ens envolta.

Dins el marc de la línia de treball del programa europeu Wine in Moderation, la Fivin també promou a l'Estat espanyol l'increment de la responsabilitat en el consum de vi, amb l'objectiu de fomentar unes pautes correctes de consum moderat i conscienciar la població de la importància de l'alimentació sana i equilibrada.

Van donar suport a la declaració, els alcaldes dels municipis de Barberà de la Conca, Blancafort, Conesa, Forès, l'Espluga de Francolí, Montblanc, Pira, Rocafort de Queralt, Sarral, Senan, Solivella, Vallclara, Vilanova de Prades, Vilaverd i Vimbodí i Poblet. La DO Conca de Barberà, amb un total de 23 cellers inscrits, dels quals vint són embotelladors, té 5.600 hectàrees de vinya i 1.300 viticultors.



Tornen les malalties victorianes

Londres

El romanticisme de l’espàrrec

Gavà
CRÒNICA

El futbol no s’acaba al minut 90

Olot

Un poemari que reflexiona sobre la vida i la poesia

Olot

Comença l’espectacle

Barcelona
VIDRERES

Tres grans illes de contenidors als accessos d’Aiguaviva Parc

VIDRERES
Equipaments

Reclamen a Collboni un casal d’avis als jardins de Pedralbes

Barcelona
Patrimoni

Jornades sobre el monestir de Sant Jeroni de la Vall d’Hebron

Barcelona
Urbanisme

Obre el primer tram d’un carril bici a la travessera de les Corts

Barcelona