Societat

festes i tradicions

Begur recupera el tobogan, diumenge, per la festa major de Sant Pere

El tobogan d’aigua de 100 metres de llargada tornarà aquest diumenge a la baixada del carrer Onze de Setembre de Begur, dins de les activitats que al municipi s’organitzen novament amb motiu de la festa major de Sant Pere. L’activitat, tot un esdeveniment a escala local i girona l’any passat, es manté al mateix lloc, funcionarà el diumenge 2 de juliol –de les 11 h a les 14 h– i serà de franc.

El programa festiu aposta novament per la festa Holi, que també va tenir molt d’èxit, però no descarta els actes més tradicionals, com ara l’ofici solemne o les sardanes.

Un correbou “legal”

Entre els actes de la festa –els plats forts de la qual arrenquen dijous i s’allargaran tot el cap de setmana–, hi ha altres novetats destacades, com ara un correbou infantil que el regidor de Festes, Marià Renart, bromejava que serà “legal”, tot i que prefereix mantenir el suspens fins a darrera hora. El faran divendres, a partir de les 18.30 h al parc de l’Arbreda. Després hi haurà un correfoc, amb els Diables de l’Onyar, a les 22 h, amb sortida de la plaça de l’Església. I a més, també estrenen una exhibició de patinatge artístic o un dinar popular. Renart diu que han buscat activitats familiars, aptes per a veïns o visitants.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia