Infraestructures i serveis

Més de 400 multes en el nou límit de tram de l’AP-7

Els Mossos fan controls a 7.000 vehicles entre el Papiol i Granollers el primer cap de setmana que es redueix la velocitat a 100 quilòmetres

Interior limitarà el pas de camions pel pont de desembre

Els Mossos d’Esquadra han multat 450 conductors per superar els 100 quilòmetres per hora el primer cap de setmana que s’ha reduït la velocitat al tram de l’AP-7 comprès entre el Papiol i Granollers. Des de divendres la policia autonòmica va realitzar 7.000 controls de velocitat a vehicles i va enxampar despitats els 450 conductors que superaven la velocitat màxima que en aquest tram ja no és de 120 quilòmetres per hora. El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, s’ha mostrat satisfet pel balanç del primer cap de setmana amb l’aplicació de la reducció de velocitat amb l’objectiu de rebaixar la sinistralitat en una via on l’increment de trànsit ha augmentat un 40%, des de l’alliberament dels peatges al setembre. “La reducció de la velocitat garanteix una millora en l’accidentalitat”, va assenyalar Elena, que va confirmar que es col·locarien més radars en aquest punt per assegurar que es compleixen els nous límits que va acordar el Servei Català de Trànsit amb el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana per reduir la mortalitat en aquesta via. Aquest any l’índex de sinistralitat és un 11% per sota del registrat l’any 2019, abans de la pandèmia, tot i que el mes de novembre sí que s’equipara amb el d’aquell any. També es preveu limitar la velocitat en trams de l’AP-7 a l’Ebre, Tarragona i Girona per frenar el nombre d’accidents.

Interior limitarà el pas de camions a l’AP-7 coincidint amb el pont de desembre. Els dies 2 i 6 es prohibirà que circulin a més de 80 quilòmetres per hora entre Granollers i Martorell, així com als trams de l’autopista on hi ha dos carrils. Diumenge no podran circular des de les cinc fins a les nou del vespre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

castelló d’empúries

Un robot avaluarà i posarà al dia el nombre d’amarradors d’Empuriabrava

castelló d’empúries
la crònica

Un pilot d’avió a la vall de Llémena

Cases sense gas el 2040

barcelona

El Manhattan mataroní

mataró

Obre a Girona una nova Barnahus per a infants i adolescents que han patit violència sexual

Societat

Els sindicats tornaran a plantar el govern aquest dimarts

Barcelona
societat

König i La Puntual, entre els establiments guardonats en la Nit del Comerç

girona
FIGUERES

Una lletrada denuncia que el bloqueig a la presó li impedeix veure un representat

FIGUERES
SALUT

Reforma del sistema sanitari a partir d’eixos d’hospitals

Barcelona