Infraestructures i serveis

El Sindicat Ferroviari també desconvoca la vaga per a aquesta tarda, dilluns i dimarts

La decisió arriba poc abans de l’inici del segon torn de l’aturada prevista per avui, de les sis a les vuit del vespre

Semaf, que representa el 85% dels maquinistes, va arribar a un acord per desconvocar la seva mobilització dijous a la nit

El Sindicat Ferroviari (SF) també ha desconvocat la vaga programada per aquest divendres a la tarda, dilluns i dimarts, segons ha anunciat Renfe i han confirmat a l’ACN l’organització sindical.

La decisió s’ha conegut pocs minuts abans de l’inici de la segona franja de l’aturada prevista per a aquest divendres, de les sis a les vuit del vespre.

La desconvocatòria d’SF es produeix després que el sindicat majoritari dels maquinistes, Semaf, arribés a un acord dijous a la nit amb Renfe per aturar la mobilització prevista per als mateixos dies: 8, 11 i 12 d’octubre. No obstant això, el Sindicat Ferroviari ha mantingut l’aturada d’aquest matí, de les set a les nou, en la qual s’han complert al 100% els serveis mínims. Poc abans de començar el segon torn de vaga, el sindicat ha decidit desconvocar-la.

Fonts del sindicat han advertit que han desconvocat les aturades però que “no s’ha superat el conflicte”, i per tant, continuaran amb les seves reivindicacions.

Les vagues dels últims dies han provocat la cancel·lació de centenars de trens i retards generalitzats en el servei de Rodalies de Barcelona, que tornarà a funcionar amb normalitat una cop desconvocades totes les aturades previstes.  Renfe ha destacat que després de la desconvocatòria de la vaga ha posat en servei “tota l’oferta” que té ara disponible.coronavirus

El Palau Potala tanca les portes al públic per un rebrot de covid

lhasa

La covid segueix la tendència a la baixa però encara hi ha més de mil ingressats

barcelona

Ribera descarta sancions “immediates” pel pla d’estalvi energètic i diu que cal “donar marge”

madrid

El CAP Santa Clara de Girona comença les obres d’ampliació

girona

Mossos atribueix 22 delictes als falsos revisors del gas detinguts al juny

barcelona

El 40% dels pacients amb verola del mico pateixen complicacions que requereixen tractament mèdic

barcelona

Bioètica

Objectiu: ruralitzar la política

barcelona

Inici del registre per als abonaments de Renfe

BARCELONA