Infraestructures i serveis

Estats Units

Microsoft pateix una incidència que afecta aplicacions i el servei de correu a nivell global

La tecnològica ha identificat el problema en la configuració de la xarxa i treballa per resoldre’l sense provocar un “impacte addicional”

L’avaria té impacte sobretot en la plataforma Microsoft 365, que inclou Microsoft Teams i Outlook, però no s’hi limita

Microsoft pateix aquest dimecres problemes de configuració de xarxa que poden afectar “qualsevol usuari” que utilitzi els serveis de Microsoft 365, entre els quals hi ha el correu electrònic d’Outlook i l’aplicació Teams, segons ha informat aquest dimecres a través de les xarxes socials.

“Hem aïllat el problema a una incidència de configuració de xarxa i estem analitzant la millor estratègia de mitigació per abordar-lo sense provocar un impacte addicional”, ha informat la companyia poc després de les deu del matí hora catalana.

La companyia nord-americana ha anunciat més d’una hora abans que investigava l’origen dels problemes que afecten diversos serveis de Microsoft 365. La companyia ha confirmat que l’avaria té incidència en el funcionament Microsoft Teams, Exchange Online, Outlook, SharePoint Online, OneDrive for Business, Microsoft Graph, PowerBi i Microsoft 365 Admin Center, però ha afegit “no es limita” a aquests serveis.

La pàgina Downdetector, que monitora en temps real les incidències que registren els principals serveis en línia, reflecteix que als de Microsoft han començat a augmentar poc abans de tres quarts de deu.

A més, Microsoft s’ha convertit en tendència a Twitter, amb més de 82.000 missatges d’usuaris que reporten problemes a l’hora d’utilitzar els serveis de la firma, com intercanviar missatge o afegir-se a trucades.

Poc abans del migdia la companyia continuava treballant en la recuperació dels serveis i ha assegurat que alguns usuaris ja informaven d’una “mitigació”. Microsoft ha afegit que ha “connectat el servei a una infraestructura addicional per accelerar el procés de recuperació”.mediterrani

Centenars de morts i ferits a Turquia i Síria després d’un violent terratrèmol

Ankara

200.000 persones al xou de llum al Poblenou

barcelona
FRANCESC CARMONA
CAP DEL SERVEI DE GINECOLOGIA DE L’HOSPITAL CLÍNIC

“Tota ajuda suma i et permet seguir avançant”

barcelona

L’altruisme, motor de la recerca

barcelona
MEDI AMBIENT

Deu desallotjats en un incendi forestal al terme de Tortosa

SOCIETAT

Quinze detinguts per descarregar droga al port de Mataró

Davant del mar d’Empúries
opinió

Davant del mar d’Empúries

ESCRIPTOR, INVESTIGADOR I PROFESSOR ASSOCIAT A ESADE

La història de Banyoles s’explica als seus carrers

BANYOLES

Comença la tercera edició del salóreferent del vi de l’Estat

Barcelona