Infraestructures i serveis

GIRONA

Instal·len marquesines en quatre parades de bus de la ciutat

Les actuacions s’han dut a terme en els barris de la Font de la Pólvora, Mas Xirgu, Carme-Vista Alegre i Mercadal

L’Ajuntament de Girona ha col·locat marquesines en quatre parades de bus de la ciutat, en els barris de la Font de la Pólvora, Mas Xirgu, Carme-Vista Alegre i Mercadal. Es tracta de quatre indrets que fins ara no comptaven amb aquesta estructura que permet refugiar-se del temps, sigui del sol o de la pluja i el vent, i ofereix més comoditat a les persones usuàries del bus urbà.

Des del consistori, es prioritza aquelles parades que compten amb més usos i que hi hagi l’espai suficient per col·locar la marquesina sense afectar el pas de les persones vianants. Quan la vorera és estreta, es col·loca a tocar de la paret sense panell publicitari.

“La xarxa de transport públic de la ciutat és un element indispensable de cohesió social i de connexió veïnal. Aquestes quatre marquesines permetran millorar el servei que s’ofereix, especialment a les persones amb problemes de mobilitat, i també ens preparen per les inclemències del temps, que cada vegada seran més habituals”, ha afirmat l’alcalde de Girona, Lluc Salellas i Vilar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia