Infraestructures i serveis

equipaments

La Paeria millora l’accessibilitat a tres centres cívics de Lleida

L’Ajuntament de Lleida inicia les obres de millora de l’accessibilitat en tres centres cívics municipals, els de Democràcia –on ja han començat les tasques–, Cappont i la Bordeta. Les actuacions se centren a garantir que l’accés general i als lavabos de les diferents plantes d’aquests edificis siguin accessibles per a persones amb mobilitat reduïda. Al de Democràcia, s’afegirà un tercer lavabo mixt adaptat a la planta baixa, mentre que a les plantes primera i tercera s’enderrocaran parets divisòries per guanyar l’espai suficient per ampliar la superfície i tenir prou espai per a les cadires de rodes. Al centre cívic de Cappont, es millora l’accessibilitat a la zona de despatxos movent un envà i es milloren els lavabos de les cinc plantes, que actualment no són accessibles, enderrocant també envans interiors.

Pel que fa a la Bordeta, actualment hi ha diverses portes d’accés als despatxos d’atenció ciutadana, com les dels dos despatxos de serveis socials i la sortida d’emergència, que no són accessibles i que es reformaran, ampliant l’amplada de pas a un mínim de 80 centímetres. Aquestes actuacions formen part del projecte d’accessibilitat física i comunicativa en espais d’atenció ciutadana, que inclou un total de 20 actuacions en centres cívics o edificis municipals d’atenció al públic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Tornen les malalties victorianes

Londres

El romanticisme de l’espàrrec

Gavà
CRÒNICA

El futbol no s’acaba al minut 90

Olot

Un poemari que reflexiona sobre la vida i la poesia

Olot

Comença l’espectacle

Barcelona
VIDRERES

Tres grans illes de contenidors als accessos d’Aiguaviva Parc

VIDRERES
Equipaments

Reclamen a Collboni un casal d’avis als jardins de Pedralbes

Barcelona
Patrimoni

Jornades sobre el monestir de Sant Jeroni de la Vall d’Hebron

Barcelona
Urbanisme

Obre el primer tram d’un carril bici a la travessera de les Corts

Barcelona