Salut

municipal

crisi

Topada de la CUP i l'alcalde d'Olot pel gerent de l'hospital

El recent nomenament de l'exdirector de CatSalut Josep Maria Padrosa com a gerent de l'hospital d'Olot i comarcal de la Garrotxa va provocar ahir una topada dialèctica entre la CUP i l'alcalde –i alhora president del Patronat de l'Hospital– Josep Maria Corominas (CiU). La diputada Eulàlia Reguant, les regidores Mireia Tresserras i Anna Descals i el regidor Lluís Rubió van expressar el malestar de la CUP pel nomenament de Padrosa per haver estat el número dos del conseller de Salut Boi Ruiz (“el pitjor de la història”, van dir, referint-se a les retallades i a una política suposadament favorable al sector privat) i per haver estat objecte d'una querella perquè durant un temps va ocupar aquell càrrec de manera simultània amb el d'apoderat de diverses empreses subministradores de CatSalut. També van assegurar que el sou de Padrosa seria de 120.000 euros, mentre que el seu predecessor en cobrava 80.000.

“Menteixen”

Hores més tard, l'alcalde va desmentir les xifres i va acusar la CUP de “mentir amb mala fe”. Segons Corominas, Padrosa cobrarà uns 100.000 euros (“el sou habitual en aquest sector”) i l'anterior gerent en cobrava uns 90.000. “S'han inventat aquestes quantitats i no sé amb quina finalitat”, va manifestar l'alcalde, visiblement molest amb l'actitud de la CUP. D'altra banda, Corominas va defensar el procés de selecció del nou gerent que havia realitzat el patronat, del qual –va posar l'accent– la CUP havia estat informada “fil per randa”. Tot i que la decisió final va ser del patronat, la preselecció de candidats la va fer una empresa externa, va assenyalar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Èxit del concert de celebració dels 25 anys de Girona Centre Eix Comercial

girona

La justícia també tomba la superilla de Compte Borrell

Barcelona
salut

Anuncien que el nou hospital de Calella estarà fet el 2030

calella

Èxit de vendes el primer dia de l’Expocasió

fornells de la selva
CALDES DE MALAVELLA

Finalitzen les obres de la depuradora de Can Carbonell

CALDES DE MALAVELLA

L’escola de pilots d’Alguaire estarà a punt la primavera vinent

Alguaire

Concentració per reivindicar la salut mental en el treball

girona

235 alumnes de 6è de primària ballen per l’equitat a Sant Gregori

girona

S’inicien les obres per convertir el Xalet Soler en la Casa de la Tecnologia

girona