Salut

sanitat

serveis

La clínica de l'Ebre amplia urgències

Els usuaris valoren molt positivament el servei de rehabilitació ambulatòria

La clínica Terres de l'Ebre ampliarà el servei d'urgències al febrer. Concretament, passarà a disposar d'onze boxs, respecte dels set que té actualment, un dels quals disposarà d'un sistema d'aïllament per si es dona un cas d'una malaltia infecciosa.

També es millorarà l'accés a urgències. Unes millores que s'afegeixen a la renovació del laboratori i del servei de rehabilitació que s'ha fet durant l'últim any i que han suposat una inversió global de 140.000 euros. “Les actuacions que s'executen s'autofinancen”, va manifestar ahir l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, que va justificar l'operació de compra del centre sanitari fa quatre anys.

D'altra banda, el servei de rehabilitació ambulatòria de la clínica Terres de l'Ebre ha estat puntuat pels usuaris amb un 8,98 sobre 10, la millor nota de la trentena de centres sanitaris de Catalunya inclosos en l'enquesta de satisfacció realitzada pel Servei Català de la Salut.

El centre sanitari disposa de 38 llits, 2 incubadores, 3 sales d'operacions, 2 sales de parts i 7 boxs d'urgències, i forma part de la xarxa hospitalària pública a través d'un concert amb el CATSalut.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia