Salut

XaropClown s'expandeix amb els 10 anys

Hi ha acords amb el Santa Caterina i converses amb Figueres, Blanes i Olot

L'entitat sense ànim de lucre XaropClown vol fer un “pas endavant” en l'any del seu desè aniversari i “expandir-se” portant els pallassos a hospitals d'arreu de les comarques gironines. La coordinadora de XaropClown, Ángeles García, va explicar que signaran un conveni amb el Santa Caterina de Salt i que també estan en converses per tancar acords de col·laboració amb els hospitals de Figueres, Blanes i Olot. En aquests deu anys, el grup de pallassos ha consolidat la seva feina bàsicament a l'àrea pediàtrica de l'hospital Josep Trueta i també en centres de gent gran. Ángeles García va destacar que la voluntat d'expansió ha d'anar lligada a finançament per poder garantir la regularitat en les visites als centres, que “és la base del projecte”. L' entitat també vol fer visible la figura del pallasso d'hospital a través d'una campanya a les xarxes socials.

Trobada de pallassos

L'acte principal dels deu anys és la trobada de grups de pallassos d'hospital de tot l'Estat els dies 21, 22 i 23 de setembre, en unes jornades de treball, però també enfocades a donar a conèixer la tasca que fan visitant diferents hospitals, centres sociosanitaris i d'educació especial de la demarcació. Hi ha, a més, dues activitats solidàries programades: el diumenge 2 d'abril, un torneig de futbol sala a Quart, i un concert el dissabte 22 d'abril a l'Auditori de Girona amb Lídia Torrejón i Santi Fontclara i Clara.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia