Salut

Salut

Vaga d'ambulàncies per Setmana Santa

Vaga del 10 al 17 d'abril en el servei d'ambulàncies tant a les comarques del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre com a Lleida. Els comitès d'empresa dels treballadors de l'UTE Egara-Lafuente (la concessionària del servei des de fa un any i mig als tres territoris) ja han fet oficial la convocatòria de l'aturada entre els dies 10 i 17 d'abril, en protesta per l'incompliment reiterat de les condicions del concurs d'adjudicació del servei, segons va informar ahir l'agència ACN.

Els representants dels treballadors asseguren que el 80% de les bases del transport urgent no són adequades i que tampoc es respecten els quadrants i calendaris laborals del transport no urgent. Els tècnics d'emergències denuncien que se'ls ha precaritzat les condicions laborals, que s'han retallat ambulàncies i que els convenis que regeixen els seus contractes no són homogenis per a tots els treballadors. Així, consideren que ha augmentat la inestabilitat laboral en créixer el nombre de contractes temporals en pràctiques de nous tècnics.

Els treballadors denuncien que no estan operant totes les ambulàncies que la concessionària va incloure en la seva oferta per al concurs. També denuncien la falta d'elements a l'interior dels vehicles, com ara elements de retenció infantil i un sistema de desinfecció extern per a les bases.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia