Salut

hospitals

Els metges defensen davant Madrenas un únic gran complex

Una delegació de la junta facultativa del Trueta es reuneix amb l’alcaldessa i li transmet la seva aposta indirecta per Salt

Una delegació de la junta facultativa del Trueta –un òrgan assessor de la direcció mèdica, format pels caps de servei i secció del centre– va defensar ahir davant l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, que en el futur el Trueta i el Santa Caterina han de formar un únic gran complex hospitalari. Segons ha pogut saber aquest diari, els metges no van apostar directament perquè el nou Trueta es faci en els terrenys oferts per l’Ajuntament de Salt al costat del Santa Caterina i no en els proposats per Girona a Domeny, tot i que la seva tria perquè els dos hospitals estiguin junts no deixaria cap més alternativa que la de Salt. Aquesta posició va ser clara pel que fa als membres de la delegació que van reunir-se amb Madrenas, però cal esperar el comunicat de tota la junta, que està previst que es faci públic d’aquí a uns dies.

L’alcaldessa no hauria volgut entrar en arguments mèdics, però hauria insistit en el fet que cal una visió global i que hi ha altres criteris que s’han de tenir en compte, com ara els territorials. Madrenas hauria reiterat que cal anar junts a l’hora de reclamar un nou hospital i tots haurien estat d’acord tant en la necessitat de reclamar un millor finançament com en el fet que el nou Trueta estigui acabat com més aviat millor.

Des de la junta facultativa no van voler ahir fer cap declaració a aquest diari. Des de l’Ajuntament de Girona no van voler entrar en detalls i es van limitar a explicar que havia estat una reunió “positiva” en què les parts “havien pogut explicar els arguments de cadascú”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

CALDES DE MALAVELLA

Finalitzen les obres de la depuradora de Can Carbonell

CALDES DE MALAVELLA

L’escola de pilots d’Alguaire estarà a punt la primavera vinent

Alguaire

Concentració per reivindicar la salut mental en el treball

girona

235 alumnes de 6è de primària ballen per l’equitat a Sant Gregori

girona

S’inicien les obres per convertir el Xalet Soler en la Casa de la Tecnologia

girona

Totes les cries del musclo del Delta acabaran provenint de Roses

roses

Sant Pau descobreix una nova causa genètica d’immunodeficiència

Barcelona

El Museu d’Art adquireix un fragment del retaule de Sant Feliu de principis del segle XVI

girona
infraestructures

Puente sosté que Catalunya és el territori on l’Estat inverteix més, tot i el 46% d’execució

barcelona