Salut

La residència d’Horts de Miró obrirà aquest any

El centre d’avis de Reus tindrà 29 llits, 24 dels quals seran de titularitat pública

La residència d’avis d’Horts de Miró serà una realitat abans de finals d’any. Com a mínim, en part. L’Ajuntament de Reus va donar a conèixer ahir, a través de la regidoria de Benestar Social, que està previst habilitar fins a vint-i-nou llits a l’equipament, acabat de construir ja fa cinc anys. Vint-i-quatre places seran públiques i finançades per la Generalitat i les cinc restants, privades, segons va precisar la regidora de Benestar Social, Montserrat Vilella. A banda, l’obertura del nou centre comportarà la contractació d’una vintena de professionals per atendre els residents. “És una molt bona notícia poder obrir, però les diverses dificultats econòmiques dels últims temps ho havien impedit fins ara”, va indicar Vilella.

La inversió en aquesta primera fase ascendeix fins als 205.000 euros. L’equipament que s’obrirà durant aquest darrer trimestre serà gestionat per la Fundació Social del grup Salut.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia