Salut

L’Oncoswim vol atraure nedadors a la milla contra el càncer a Calella

La Fundació Oncolliga i el club Radical Swim de Llafranc promouran, el 2 de juny, la tercera edició de la nedada solidària Oncoswim, una travessa aquàtica de 30 quilòmetres entre l’Estartit i Calella de Palafrugell. Però com que les inscripcions, limitades a 15 equips amb quatre nedadors, ja s’han cobert, fan una crida a la participació en la milla nàutica solidària nedant , la mateixa jornada, entre les platges de Llafranc i d’en Calau, a Calella.

La recaptació de l’any passat va arribar a 18.839 euros. I aquest any es fixen una fita més modesta, de 8.000, tot i que el president del Radikal, Dani Serra, recordava que l’any passat van acabar triplicant l’objectiu i esperava mantenir, com a mínim, la millora. La participació en la milla ja va créixer, l’any passat, fins a les 130 persones. I en la nova edició esperen que superi els dos centenars d’inscrits, en una distància més assequible, i amb el suport d’embarcacions, caiacs i els anomenats angel swimmers –nedadors que socorren els participants en cas de problema o defalliment–.

El director d’Oncolliga, Lluís Comet, avançava que els donatius continuaran finançant el projecte contra el càncer de mama triple negatiu desenvolupat pel grup de recerca en Noves Dianes Terapèutiques de la Facultat de Medicina de la UdG encapçalat per les doctores Teresa Puig i Gemma Viñas, en estreta col·labopració amb l’Institut Català d’Oncologia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia