Salut

Societat

Més de 250 persones a l’Entaulats, a Palafrugell

Aquesta edició del dinar solidari s’ha destinat al col·lectiu de persones grans que reben suport de voluntariat

La iniciativa solidària del xef Quim Casellas, del restaurant Casamar de Llafranc, establiment amb una estrella Michelin, juntament amb l’àrea de Benestar Social i Ciutadania de l’Ajuntament de Palafrugell, va aplegar, ahir, 250 persones. L’edició d’aquest any ha estat dedicada al col·lectiu de persones grans que reben suport del voluntariat. Quim Casellas té la col·laboració d’una vintena d’entitats i empreses locals.

L’Entaulats és una jornada lúdica i gastronòmica que vol fer un reconeixement al voluntariat de les entitats del municipi que treballen en projectes destinats a persones vulnerables. L’objectiu d’aquest projecte és que, un cop l’any, voluntaris i usuaris es trobin fora del seu treball del dia a dia, en un espai lúdic i festiu.

Una iniciativa solidària

El primer any es va dedicar a nens en risc d’exclusió, mentre que el segon i el tercer any els destinataris van ser persones amb discapacitat intel·lectual. Aquesta quarta edició va destinada al col·lectiu de persones grans que reben suport de voluntariat, tant dins de l’àmbit residencial com a les seves llars.

Com en les tres edicions anteriors, el xef Quim Casellas ha estat l’encarregat de preparar el dinar i també la jornada solidària s’ha complementat amb actuacions d’artistes locals que, de manera desinteressada, han volgut col·laborar amb aquesta iniciativa solidària. L’Entaulats d’aquesta edició ha canviat el seu emplaçament habitual i s’ha fet en un espai tan emblemàtic com és el centre Fraternal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia