Salut

Buch: “Cal prendre mesures dràstiques, dures i eficients”

El conseller d’Interior assegura al ‘The New York Times’ que Catalunya ha adoptat mesures contundents per aturar que es propagui la malaltia i critica que “Espanya no” ho ha fet

El diari reconeix que la Generalitat “ha reaccionat amb més rapidesa” que l’Estat

El conseller d’Interior, Miquel Buch, ha reiterat en la necessitat de mesures més contundents per combatre la pandèmia del coronavirus.

“És un moment en què cal prendre mesures dràstiques, dures i eficients”, ha assenyalat Buch en una entrevista al diari The New York Times. “Mentre Catalunya les ha pres per no deixar que la malaltia es propagui, Espanya no”, ha sentenciat el conseller.

El rotatiu nord-americà reconeix que el govern de la Generalitat va “reaccionar amb més rapidesa” que l’Estat tancant bars i restaurants divendres passat i demanant l’aïllament de Catalunya.

El titular d’Interior va anunciar ahir divendres que el govern facilitarà als ciutadans un “ certificat d’autoresponsabilitat ” per justificar els desplaçaments i que els Mossos facilitin el pas més àgilment.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia