Salut

Continua baixant el nombre d’ingressats

Les xifres d’ahir referides a l’activitat relacionada amb la Covid-19 als centres hospitalaris de la regió sanitària de Girona (que comprèn la demarcació menys la comarca de la Cerdanya i més una part dels municipis de la comarca barcelonina del Maresme) van confirmar la tendència a la baixa que hi ha des de fa unes quantes jornades. En total hi havia 264 persones ingressades, mentre que dimecres n’eren 297. De pacients en estat greu n’hi havia 20 (un menys que la jornada anterior), que ja és una cinquena part dels que es van registrar el 3 d’abril, el dia que n’hi havia hagut més (108). Quant al nombre de sanitaris contagiats, ahir van ser 68 (15 menys que els que hi havia dimecres).

Finalment, segons les dades facilitades ahir a la nit per Salut, durant ahir, dijous, no va morir cap persona a la regió sanitària de Girona. La suma de víctimes mortals des de l’inici de la pandèmia es manté en 719.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia