Salut

La Clínica Santa Creu de Figueres, a Salut Empordà

la Clínica Santa Creu de Figueres serà gestionada per la Fundació Salut Empordà (FSE), gràcies a un acord “estratègic i històric”, que van fer públic ahir les dues entitats, i que pretén “garantir la continuïtat d’aquest centre emblemàtic de l’Alt Empordà”. L’aliança permetrà “dotar la comarca d’una infraestructura sanitària més completa, de més qualitat i innovadora, gràcies a la cooperació dels sectors públic i privat i a l’optimització dels recursos”, tot mantenint l’assistència de mutualistes i clients d’assegurances privades, i obrint-la a la resta de la població.

A mitjà termini, la clínica “disposarà de més especialitats, més places d’hospitalització i d’equips multidisciplinaris de tractament i diagnòstic (en àmbits concrets com poden ser l’atenció a la vellesa, a la dona o en medicina esportiva)”. També treballen per “preservar l’atenció immediata i, a llarg termini, en la consolidació d’una oferta sanitària diferenciada per al sector turístic de l’Alt Empordà, aprofitant el segell internacional de què disposa l’Hospital de Figueres (Medical Travel Quality Alliance)”.Per a la Fundació Salut Empordà aquest acord també es tradueix en un valor afegit de cares a la captació i fidelització de professionals. I per a la Santa Creu, garanteix la continuïtat de la vuitantena de treballadors i col·laboradors que té actualment.Cal recordar que la crisi sanitària ocasionada per la pandèmia del coronavirus va portar a què, en el pic més alt, la Fundació necessités el suport de la Clínica Santa Creu per a acollir els pacients altables i així reduir pressió a l’Hospital de Figueres. La bona entesa en aquesta col·laboració ha motivat l’aliança, després de constatar les potencialitats d’aquest acord estratègic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia