Salut

Les noves mesures que aprovarà Salut contra la Covid entraran en vigor divendres

El secretari general de Salut avança que afectaran la restauració, la mobilitat i la interacció social

El departament de Salut aprovarà aquests pròxims dies noves mesures per frenar la Covid-19 que afectaran la restauració, la mobilitat i la interacció social i que entraran en vigor divendres. Així ho ha avançat el secretari general de Salut, Marc Ramentol, a RAC 1, que sense fer cap tipus de concreció, ha assegurat que cal actuar per frenar l’increment de contagi que s’està registrant a Catalunya en el “principi de la segona onada” de la Covid que s’està vivint ara.

Ramentol no ha donat detalls, tot i que ha afirmat que s’anunciaran en els pròxims dos dies perquè entrin en vigor divendres.

Malgrat que no ha volgut especificar les mesures concretes, ha rebutjat que ara es facin restriccions perimetrals de municipis, com es va fer al Segrià, però sí que ha deixat entendre que per reduir les interaccions socials les mesures poden afectar de nou els bars i restaurants. De fet, aquest dilluns el govern ja va anunciar restriccions en aquest sentit per a quinze municipis del Vallès Occidental, que s’igualen a les que ja es duen a terme en altres punts del país, com a la mateixa ciutat de Barcleona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia