Acrediten la qualitat de l'hospital del Ripollès

El Departament de Salut de la Generalitat ha atorgat a l'hospital comarcal del Ripollès, situat al municipi de Campdevànol, el certificat que l'acredita com a centre d'atenció hospitalària aguda. Aquesta certificació serveix per oficialitzar que aquest centre sanitari compleix els paràmetres fixats pel govern pel que fa a qualitat dels serveis que ofereix. El certificat té una vigència de tres anys i comporta l'aplicació d'un pla de millora que es revisa cada any en el marc d'una auditoria interna que fa el mateix hospital.

Per aconseguir aquest certificat, el centre s'ha hagut de sotmetre a un procés de verificació extern del grau de satisfacció del servei rebut per part dels usuaris i també del dels professionals que hi treballen expressat a les enquestes. Aquest procés extern ha anat a càrrec de l'Institut de la Qualitat SAU, que ha atorgat a l'hospital comarcal del Ripollès un 81,1 per cent del grau de compliment dels estàndards de qualitat fixats per l'administració de Salut del govern català. L'índex mínim que cal assolir és del 60 per cent. Fonts del centre han manifestat la seva satisfacció per l'obtenció del certificat i han afirmat que s'emmarca en un procés de millora progressiva dels serveis i prestacions sanitàries que ofereixen.

Fins l'any 1991, l'activitat del centre va estar orientada a l'atenció de pacients aguts. Aquell any es va iniciar la sociosanitària. L'any 1997 va passar a gestionar i a donar assistència a l'ABS Ribes de Freser-Campdevànol.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.