Salut

El Trueta té una nova directora d'infermeria

Pilar Solé, professora de la UdG, ha estat nomenada en el càrrec en substitució de Lluïsa Privat, que agafa la direcció d'un centre sociosanitari

Pilar Solé ha estat nomenada directora d'infermeria de l'hospital Josep Trueta de Girona en substitució de Lluïsa Privat, que després de sis anys en el càrrec inicia una nova etapa laboral com a directora d'un centre sociosanitari de la Garrotxa. Solé és diplomada en infermeria i màster universitari en promoció de la salut per la UdG i ha fet tota la seva carrera professional al Trueta, on els darrers anys ha estat supervisora del Servei d'Urgències i Emergències (SEM) i infermera adjunta a la direcció d'infermeria, càrrecs que li han permès coordinar l'àrea quirúrgica i urgències. A més, ha ocupat llocs de responsabilitat en diversos serveis hospitalaris, com reanimació, urgències, endoscòpies, unitat de cures intensives, sala de parts, cirurgia general, cirurgia ortopèdica i traumatologia, ginecologia i cirurgia vascular. També ha estat referent en seguretat dels pacients i membre del grup de qualitat del centre hospitalari, així com responsable de l'àrea de recerca d'infermeria. És membre del comitè científic de l'Institut d'Investigació Biomèdica de Girona. Des de l'any 2008, és professora associada de la Facultat d'Infermeria de Girona. L'ICS ha volgut destacar que amb aquest nomenament es garanteix la continuïtat dels projectes iniciats per la direcció d'infermeria.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.