Salut

Salut

Tot l'edifici de l'hospital de Vic ja té aire fred

Posen en marxa la refrigeració, després de quatre mesos de treballs

La calor d'aquests últims dies ha justificat, més que mai, que oficialment des d'ahir a la tarda l'hospital universitari de Vic (HUV) tingui refrigeració a tot l'edifici. Amb la voluntat de posar remei “a la precarietat” en què es trobaven”, tal com va admetre Jaume Portús, president del Consorci Hospitalari de Vic (CHV), representants de la institució i tècnics de l'equip d'infraestructures i serveis van posar en marxa una gran estació generadora que proporcionarà aire fred a les nou plantes del centre.

La posada en funcionament de la nova climatització ha suposat per al CHV una inversió de 2.650.000 euros i la culminació d'un projecte “que arrencava avui fa un any”, com recordava Jaume Castellano, director d'operacions i recursos del consorci. Després de quatre mesos de treball –amb la mínima afectació possible a l'activitat assistencial–, “s'ha fet molta feina en molt poc temps”, va explicar Castellano, tot i admetre que “encara queda molta feina per fer i s'allargarà fins a final d'any”. I hi va afegir, pel que fa al condicionament dels edificis del consorci: “Quan acabem d'aquí ens n'anirem a la residència Aura de Manlleu.” Portús va subratllar que el confort, com l'assistència sanitària, s'ha de garantir “per a tothom igual”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia