Societat

Un incendi crema totalment la bugaderia d’un hotel de Lloret de Mar i obliga a desallotjar unes 400 persones

El foc no ha provocat ferits però s’han hagut de reallotjar els clients de dues plantes que han quedat afectades

Un incendi a la bugaderia d’un hotel de Lloret de Mar (Selva) ha obligat a desallotjar prop de 400 persones la matinada d’aquest dijous. El foc s’ha produït a la quarta planta i ha destruït completament la instal·lació.

Els Bombers han rebut l’avís pels volts de dos quarts de dues de la matinada i fins a la zona s’hi han desplaçat fins a vuit dotacions inclòs un camió autoescala. L’incendi, que no ha deixat ferits, s’ha donat per controlat pocs minuts després de les dues i s’ha extingit completament a les 2:43 hores.

Com a conseqüència del foc s’han clausurat la tercera i quarta planta de l’hotel, a més de dues habitacions de la segona. Per això, s’han hagut de reallotjar els clients afectats en altres hotels de la zona, després que els Bombers els acompanyessin a buscar les seves pertinences. La resta han pogut tornar a les seves habitacions.

Ensurt important per prop de 400 turistes que s’allotgen en un hotel del Passatge Brau de Lloret de Mar. Un foc a quarts de dues de la matinada els ha fet sortir de les seves habitacions durant prop d’una hora i mitja.

Tot plegat s’ha iniciat a la quarta planta de l’edifici on es troba la bugaderia, que ha quedat completament calcinada. Els Bombers han arribat de seguida a la zona i han fet sortir fora de l’hotel a la majoria de clients. A uns altres els ha confinat a la terrassa.

A causa del foc i de la intervenció dels Bombers una vintena d’habitacions de tres plantes han quedat completament inservibles i s’han clausurat.

Tots els clients afectats han estat reallotjats. La majoria de desallotjats ho han fet pel seu propi peu i, afortunadament, l’incendi no ha provocat cap ferit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia