Societat

El govern avisa que serà “implacable” si cal sancionar Vueling per les cancel·lacions i els retards

La consellera d’Empresa explica que “pressionaran” el ministeri de Foment per trobar una “solució” a la “saturació de l’espai aeri europeu”

La Generalitat serà “implacable” en la tramitació de les sancions que es puguin derivar de les queixes rebudes per l’Agència Catalana de Consum arran dels reiterats episodis de cancel·lacions i retards de l’aerolínia Vueling, que mou un 40% dels passatgers a l’aeroport del Prat.

Paral·lelament, el govern “pressionarà” el ministeri de Foment perquè busqui una solució, conjuntament amb altres estats, a la “saturació de l’espai aeri europeu”, ha explicat la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón.

El president de la Generalitat, Quim Torra; Chacón; i el secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín, van reunir-se la setmana passada amb el president de Vueling, Javier Sánchez-Prieto, per “escoltar la companyia” i traslladar-li les queixes que arriben dels usuaris.

La consellera ha explicat que, més enllà de focalitzar-se en els “símptomes” -que són els retards i les cancel·lacions de vols-, cal fixar-se en les “causes”, que passen -segons va explicar la companyia al govern durant la reunió- per la saturació de l’espai aeri a Europa. Amb això “no estic minimitzant la responsabilitat de Vueling, que l’ha de tenir, com qualsevol empresa que es dedica a oferir serveis a clients”, ha volgut deixar clar.

Preguntada sobre si s’imposaran sancions a l’aerolínia, Chacón ha estat taxativa: “Les que corresponguin d’acord amb els expedients de Consum, com a qualsevol altra empresa, només faltaria”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Vint anys al servei de les famílies més vulnerables

Badalona
societat

Dignitat a les Vies presenta les seves queixes a Renfe

barcelona
Societat

Només troben llar per a un dels 45 usuaris de l’alberg que han tancat a Badalona

Badalona
Olot

Els sants tornen a la façana de Sant Esteve

Olot
societat

Pressió social per a la pacificació de l’N-2

mataró
política municipal

Banyoles invertirà més de 2 milions d’euros en diferents actuacions

BANYOLES
FIGUERES

Càritas celebra 50 anys a la ciutat

FIGUERES
societat

Catalunya registra el dia més plujós des del setembre de l’any passat

barcelona
medi ambient

Reus intensifica les sancions a qui no llenci bé les escombraries

REUS