Ciència

paleontologia

Renovació total a l'Espai M. Crusafont

L'Institut Català de Paleontologia (ICP) ha presentat, aquesta setmana, el resultat de més d'un any d'obres a la seva seu de l'històric edifici de l'Institut de Paleontologia Miquel Crusafont, a Sabadell. Amb el projecte, valorat en més de 2 milions, s'ha aconseguit remodelar completament l'estructura interior i el contingut de l'antic museu per oferir als visitants una nova i atractiva exploració científica.

El centre, que passa ara a denominar-se Espai Miquel Crusafont, “ha substituït l'anterior exposició clàssica de vitrines per una experiència interactiva que permet a l'usuari convertir-se en un paleontòleg, reproduint quatre investigacions reals de l'ICP”, segons expliquen els responsables de l'institut.

La proposta del centre es completa amb una nova oferta educativa, amb una desena d'activitats que inclouen tallers, visites guiades i maletes didàctiques.

L'ICP ha preparat per demà una jornada de portes obertes que permetrà als sabadellencs i la resta de visitants que s'hi acostin conèixer de primera mà el nou Espai Miquel Crusafont.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.