Educació

Obres de millora a l'escola Quatre Vents de Blanes abans de començar el curs

Els treballs per tenir un ascensor al centre per als alumnes amb mobilitat reduïda acabaran per Nadal i han obligat a tancar un pati del centre escolar

Un total de 5.362 alumnes començaran el nou curs escolar a Blanes, dels quals 3.554 corresponen a alumnes de primària. De tots els centres, a l'escola Quatre Vents hi haurà obres, ja que s'hi estan fent treballs de millora que es preveuen acabar abans de Nadal. Es tracta de la construcció d'un edifici annex on s'instal·larà un ascensor, a més de l'ampliació dels serveis adaptats. L'estructura que s'està acabant de construir va adossada a la paret lateral dreta del pati central de l'escola i per aquest motiu s'ha tancat tota la zona i la mainada haurà d'utilitzar altres patis que té el centre. La Generalitat destinarà 96.665,28 euros a les obres de l'escola. Les millores les va demanar la comunitat educativa de Blanes ja fa alguns anys.

Novetats a l'institut

A l'institut Serrallarga també hi haurà novetats, ja que, en el cicle formatiu de grau mitjà (CFGM), gestió administrativa també es podrà fer en horari de tarda, a banda de la franja del matí. En CFGM també hi haurà com a novetat el segon curs d'activitats comercials en la família de comerç. En el cicle formatiu de grau superior (CFGS), es farà per primera vegada el tercer curs de màrqueting, publicitat i hoteleria, turisme guia, informació i assistència turístiques. Per últim, en la família d'electricitat-electrònica del cicle formatiu de grau superior, en algunes assignatures la formació es farà en empreses. A Blanes hi ha set escoles públiques de primària, dues de concertades i tres instituts.

Per altra banda, a Lloret de Mar hi haurà en el nou curs gairebé 5.000 alumnes d' infantil, primària i secundària. La principal novetat del nou curs és que s'ha ampliat l'oferta formativa amb un cicle formatiu de grau superior de tècnic superior en activitats físiques i esportives i un PTT (pla de transició al treball) de jardineria. A Lloret hi ha cinc escoles d'infantil i primària públiques, una de concertada, dos instituts públics i un institut escola.

LES XIFRES

5.362
alumnes
començaran el curs als centres de primària i secundària de Blanes.
96.665
euros
és el cost que té la construcció de l'ascensor, que assumeix la Generalitat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia