Educació

Innovacc busca talent per a la innovació tecnològica

El clúster de la carn de porcí ha convocat la primera edició d'un premi obert a estudiants que preparen el projecte de final de cicle o grau

Aquest clúster aplega 71 empreses i 18 institucions

Els integrants del clúster de la carn de porcí de Catalunya, amb seu a Olot, tenen clar que la cooperació i la innovació són clau per mantenir la competitivitat i el seu lloc predominant en el mercat i, per això, la junta directiva ha decidit reforçar el segon d'aquests actius amb la convocatòria d'un premi a la innovació tecnològica. Està dirigit als estudiants de batxillerat, formació professional i universitaris que estiguin a l'últim curs durant el període 2016/17 en algun dels centres educatius catalans i que estiguin preparant el projecte final de cicle o de grau.

Els projectes han de tenir com a base de treball la cadena de valor principal del sector porcí o els serveis auxiliars. Es preveu un premi únic de 10.000 euros repartits a parts iguals entre l'estudiant i el departament o tutor que hagin realitzat el projecte. A més, el guanyador tindrà la possibilitat de formalitzar un contracte de treball en pràctiques en una empresa del sector carni porcí català.

Els treballs s'han de presentar a Innovacc abans del 15 de juliol del 2017. La comunicació de finalistes es publicarà abans del 31 d'octubre i el lliurament de premis es farà en el marc d'un acte on es presentaran els projectes davant de persones del sector carni porcí català, a part dels socis d'Innovacc i dels estudiants i tutors participants.

L'Associació Catalana d'Innovació del Sector Carni Porcí té una trajectòria de vuit anys i reuneix empreses de tota la cadena de valor, a més d'institucions relacionades amb el sector situades a l'entorn de les empreses. Actualment agrupa 89 associats, 71 empreses i 18 institucions. Les empreses associades tenen una facturació total aproximada de 3.340 milions d'euros i més de 14.000 treballadors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.