Educació

Postgrau de turisme al Pirineu

Jussactiu presenta els nous estudis, que han de comportar una important projecció turística al Pallars

Tremp va ser l'escenari dijous de la presentació del postgrau de gestió de destinacions de turisme de muntanya, un projecte que neix d'una iniciativa de la Societat de Foment del Pallars Jussà, Jussactiu, i de la Universitat d'Andorra, i que té la col·laboració de la Fundació Themis i la Colorado State University. El postgrau està dirigit a llicenciats i professionals del sector turístic públic i privat amb experiència o en relació directa amb la creació o aplicació d'estratègies, polítiques de gestió, planificació i promoció de les destinacions turístiques de muntanya. Serà el primer i únic programa d'àmbit internacional d'educació superior especialitzat en la gestió de destinacions turístiques de muntanya amb un enfocament integral i pràctic.

El postgrau començarà el curs vinent i partirà d'un diploma de 30 crèdits ECTS, d'entre 25 i 30 hores cadascun, amb la idea que els alumnes que el cursin acabin tenint un màster al cap de dos anys. Segons el coordinador acadèmic del postgrau, Raúl Revuelta, “es generen continguts suficients per poder fer aquest màster”, tot i que admet que encara s'ha d'acabar de planificar. Els estudis es desenvoluparan íntegrament en anglès i el seu format serà en línia, tot i que tindrà dos períodes presencials, un dels quals al Pallars Jussà, on es preveu que es facin diferents tallers, visites tècniques i un seminari. El postgrau serà “una referència mundial”, segons el president de Jussactiu, Josep González, que ha qualificat el projecte d'“històric”, ja que comportarà una important projecció turística internacional per al Pallars.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.