Educació

municipal

llars d'infants

Tarragona estudia municipalitzar llars d'infants

L'Ajuntament de Tarragona està estudiant passar a gestió directa municipal cinc de les set llars d'infants de la ciutat, que fins ara estaven gestionades per una empresa externa, Clece. El període de reflexió s'ha obert després que aquesta companyia, que va guanyar el concurs per a la seva gestió ara fa quatre anys, hagi anunciat que renuncia a l'any de pròrroga que es preveia en el contracte. El canvi afectaria les llars d'infants Cèsar August, Serrallo, Miracle, Sant Pere i Sant Pau, i Sant Salvador, que han estat sempre gestionades per una empresa o una fundació

El consistori impulsarà ara un estudi de viabilitat per decidir si pot assumir la gestió de forma directa. “Estem davant d'una oportunitat d'iniciar un replantejament sobre el tipus de gestió de serveis educatius”, va afirmar el regidor d'Ensenyament, Francesc Roca. Durant tot el procés, l'Ajuntament també parlarà amb les persones directament implicades i amb els representants dels treballadors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.