Educació

L’Espai Ter de Torroella, referent per a les escoles gironines

La campanya Teatre, Música i Arts Escèniques per a les Escoles 2016-2017, que va arrencar el 2 de febrer a l’Auditori Teatre Espai Ter, ha tingut aquest curs una participació d’uns 6.500 alumnes de centres d’arreu de les comarques gironines. Aquesta xifra representa un increment del 32% respecte al curs anterior. Es tracta, doncs, d’una proposta que no para de créixer, ni en nombre de participants ni en àmbit geogràfic.

Les xifres de l’evolució del cicle des que el curs 2012-2013 es va organitzar a l’Espai Ter constaten que el format i la proposta artística estan tenint molt bona acollida. Això ajuda l’Ajuntament de Torroella de Montgrí a reforçar i millorar l’oferta d’espectacles, els quals tenen tots una marcada vocació educativa. Tot plegat fa que es tracti, segurament, de la proposta educativa d’aquesta tipologia més important de les comarques gironines. La campanya s’ha tancat aquest matí amb la representació de l’obra de teatre en anglès Robin Hood, de la companyia Lpa Produccions, a la qual han assistit prop de 250 alumnes de les zones escolars rurals (ZER) properes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia