Educació

municipal

escoles bressol

Mataró instal·la ventiladors a tres escoles bressol

L’Ajuntament aprofita l’estiu per millorar alguns centres educatius

En total preveu invertir uns 400.000 euros

Amb l’objectiu de millorar el confort dels treballadors i alumnes els mesos de més calor, l’Ajuntament de Mataró instal·larà ventiladors al sostre o a les parets de les aules de tres escoles bressol municipal. En contret, es tracta dels centres Els Garrofers, on aquests dies s’han acabat de col·locar, a Elna i als Menuts. Tres equipaments que, per les característiques dels edificis –tots orientats al mar i amb grans finestrals–, feia que les temperatures en determinats moments de l’any fossin molt elevades. El regidor d’Educació, Miquel Àngel Vadell (PSC), explica que s’havien rebut algunes queixes de les educadores però també de les famílies que reclamaven una solució. “Hem optat pels ventiladors perquè no tothom està a favor d’instal·lar aire condicionat a les classes”, manté Vadell, que anuncia que, amb vista a l’any vinent, la intenció és posar-ne més a altres equipaments educatius. “Tot i que la calor afecta durant poques setmanes durant el curs, es tracta de millorar el benestar de tots els usuaris”, hi afegeix.

Aquesta és només una de les actuacions de manteniment que està duent a terme l’Ajuntament aquests mesos d’estiu, aprofitant les vacances dels alumnes. Entre les 18 intervencions que es realitzen entre el juliol i el setembre i que suposen una inversió municipal de gairebé 400.000 euros, destaquen també les obres de la coberta de l’escola d’educació especial Les Aigües, que presentava filtracions i trencaments en alguns dels panells, i la reforma dels lavabos a La Llàntia, Germanes Bertomeu i l’institut Miquel Biada. Vadell destaca que la intenció és que cada any l’Ajuntament de Mataró pugui destinar al voltant del mig milió d’euros en aquestes feines amb la voluntat de “dignificar les instal·lacions i deixar-les en millors condicions”. Abans que s’iniciï el curs també està previst adequar l’entrada de l’escola Germanes Bertomeu, arranjar el paviment de la de Cirera, insonoritzar el menjador a Rocafonda i reformar la pista poliesportiva al Montserrat Solà.

LA FRASE

Tot i que la calor afecta durant poques setmanes, es tracta de millorar el benestar de tots els usuaris
Miquel Àngel Vadell
regidor d’educació


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Els autocars turístics, sota terra

Barcelona
La monarquia

Bestiari il·lustrat

GIRONA

Busquen fons de l’Estat per pagar les sentències del personal

girona
La crònica

Els triangles que dibuixaria Maria Antònia Canals

BADALONA

Mig centenar d’usuaris de Can Bofí Vell de Badalona, condemnats a tornar al carrer

BADALONA

Èxit del concert de celebració dels 25 anys de Girona Centre Eix Comercial

girona

La justícia també tomba la superilla de Compte Borrell

Barcelona
salut

Anuncien que el nou hospital de Calella estarà fet el 2030

calella

Èxit de vendes el primer dia de l’Expocasió

fornells de la selva