Educació

Primera trobada de les escoles bressol banyolines

És una iniciativa dels mateixos centres educatius, amb la complicitat de l’Ajuntament, per tal d’intercanviar experiències i crear sinergies

Amb el nom de Moviment i Natura, ahir al matí es va celebrar per primer cop una trobada d’alumnes i educadores de les quatre escoles bressol de Banyoles: Casa Nostra, Patufets i Petit Príncep (privades) i La Balca (municipal).

La matinal va tenir d’escenari el parc de la Draga, on el centenar d’alumnes assistents van participar en una activitat lúdica i educativa d’exercici de la motricitat, basada en el contacte amb l’entorn: van distribuir la mainada en grups, a cadascun dels quals li van assignar un animal i, un cop localitzat, havien de reproduir els seus sons i els seus moviments. El tema central d’aquesta primera experiència era precisament el moviment. En les pròximes edicions està previst que es tractin altres aspectes.

“Les escoles ens estem proposant trobar llocs de reunió per construir alguna cosa conjuntament. És important fomentar les relacions per detectar què es pot millorar i fer-ho en consens”, va manifestar la regidora d’Educació, Ester Busquets, que va recordar la condició de Ciutat Educadora que té Banyoles.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
infraestructures

La paralització a rodalies tensa metro i busos

barcelona

Un vapor obert per prestigiar les persones amb discapacitat

Terrassa
Societat

Investigats els desnonaments a Badalona

Badalona
crònica

Una marabunta davant el caos

SALUT

Els gossos de pacients, permesos al sociosanitari de MútuaTerrassa

TERRASSA
Societat

Mor Joaquim Vich Figa, propietari de l’antiga Destil·leries Gerunda

Societat

Mor el figuerenc i activista cultural Josep Maria Ortega

SOCIETAT

El ple de Girona enterra el projecte del centre Bloom

girona
irlanda del nord

Un tribunal anul·la parts de la reforma migratòria de Sunak

barcelona