Educació

Suport del Consell del Gironès a les AMPA

El ple del Consell Comarcal del Gironès va aprovar ahir per unanimitat una moció de suport a la gestió dels menjadors escolars per les AMPA. El Consell, però, deixa clar un cop més que no pot continuar renovant o signant convenis pel quals delegava la gestió dels menjadors a les AMPA perquè això suposaria incórrer en una il·legalitat “per diverses qüestions tècniques jurídiques”, entre les quals hi ha que una competència delegada no es pot tornar a delegar. És el Departament d’Ensenyament el que ha de dictar les instruccions necessàries perquè les AMPA interessades puguin continuar gestionant els menjadors escolars. Per aquest motiu, la moció insta Ensenyament a trobar una fórmula jurídica perquè les AMPA puguin gestionar els menjadors escolars.

D’altra banda, el Consell del Gironès es compromet a “buscar alternatives” al sistema de gestió dels menjadors mentre no es trobi la fórmula jurídica per preservar el sistema actual de gestió per les AMPA.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia