Educació

Nova aula de nadons a Bescanó el curs que ve

Era una demanda de les famílies del municipi, segons destaca l’alcalde

L’Ajuntament de Bescanó tindrà a partir del curs vinent una nova aula de P0 i ampliarà d’aquesta manera la línia educativa. Segons destaca el consistori, “un infant podrà cursar tota l’etapa educativa, des de P0 fins a l’entrada a la universitat, sense moure’s de Bescanó”. En aquest sentit, l’actuació respon a la voluntat de l’equip de govern d’oferir un espai per als nadons de Bescanó i donar resposta a les necessitats de les famílies del municipi. Segons Pere Lluís Garcia, alcalde de Bescanó, “l’obertura de la nova aula de P0 és una demanda del municipi”. Garcia hi afegeix que el grup de govern havia inclòs aquest punt en el programa electoral i per aquest motiu cada any s’ha presentat. El pròxim curs escolar és el primer cop que es podrà portar a terme. L’alcalde de Bescanó valora molt positivament la posada en marxa d’aquest servei municipal, arran del grau de demanda que té ja que, a més, significa un pas més per a la conciliació familiar i laboral dels veïns de Bescanó.

Enquesta

L’alcalde, Pere Lluís Garcia, explica que per conèixer de primera mà les necessitats dels veïns van elaborar una enquesta per a les famílies del poble per saber quines demandes tenien. L’obertura de l’aula suposa una inversió econòmica, ja que es tracta d’un servei en funció de la demanda. La ràtio que marca la llei a les aules de nadons és d’un màxim de vuit alumnes amb dos educadors.

Amb la implantació d’una aula de P0 a la llar d’infants El Carrilet, Bescanó completa la seva oferta educativa. El municipi, a més d’una altra llar d’infants, Els Nins, disposa de l’escola Doctor Sobrequés, on es fan tots els cursos de primària, i d’un institut, La Miquela. L’Ajuntament va organitzar al maig una festa de benvinguda als nadons, un esdeveniment que va reunir 64 nens i nenes nascuts els últims dos anys.

LA XIFRA

8
alumnes com a màxim
és la ràtio que determina la llei a les aules de P0 amb dos educadors.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Núria Escarpanter
Alcaldessa de Llançà (Junts)

“El pacte de govern és sòlid i es basa en la confiança”

Llançà

El Clúster de la Bioenergia de Catalunya celebra la II Nit de la Bioenergia: l’energia més circular i social

Bategen amb Maria Antònia Canals la plaça de davant l’institut Vicens Vives

girona

Tomben la moció per regular el lloguer estacional

BLANES

Camí de Mar, un projecte que enllaça Argeles amb Malgrat, per la costa

girona

La Fira d’Abril de Catalunya amplia l’aforament un 24%

Barcelona

El Mercat del Lleó tindrà més bona climatització abans de l’estiu

girona

El festival Tech&Play obre portes i espera 4.000 visitants

Barcelona
EDUCACIÓ

Mobilització de l’AFA de l’escola Camins a Banyoles

BANYOLES