La policia local de Bellreguard organitza cursos pràctics d'educació vial

La policia de Bellreguard, conscients de l'importància de l'educació vial com una part fonamental de la formació escolar, ha organitzat per aquest trimestre un programa d'educació vial per a que els xiquets i les xiquetes del col·legi de primària es familiaritzen amb la senyalització vial i les normes de circulació, sàpiguen com creuar els carrers o es consciencien de l'ús del cas en la bicicleta.

Les activitats i xerrades d'aquest programa duen fent-se des de fa 15 anys, en els que s'han introduir algunes novetats per que els menuts interioritzen les normes vials alhora que es diverteixen.

Aquesta setmana s'ha muntat un parc vial al pati de l'escola amb tot tipus de senyalització, tant per als conductors com per als vianants. Els xiquets i les xiquetes han posat en pràctica en aquest circuit les normes de trànsit apresses a les classes teòriques.

Al igual que el parc vial, les activitats han estat pensades per a totes les edats, encara que per a cada curs de primària s'adeqüen els continguts d'aquestes. Així, per exemple, han sigut els joves de 15 i 16 anys els que han agafat les bicicletes pel circuit vial. Els més menuts, per altra banda, s'han posat els patinets o, simplement de la mà dels agents, han recorregut el parc.

Amb la policia local de Bellreguard col·labora la Prefectura Provincial de Trànsit, qui ha cedit el material per instal·lat el parc vial. Des de la policia local s'espera que un futur es puga crear un parc fixe per poder donar una educació vial millor i continua.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
ESPORT

Reconeixement al joc net i a l’exemplaritat en l’esport

GIRONA
SOCIETAT

La Fira Triumvirat es clou amb activitats de reconstrucció històrica

L’ESCALA
SOCIETAT

Èxit del Mercat de la Furgoteca de Salt

SALT
kenya

Les inundacions ja han provocat un mínim de 228 víctimes mortals

barcelona
successos

La Fira d’Abril es desvincula del tiroteig mortal

BARCELONA
brasil

Almenys 67 morts en els aiguats al sud del país

barcelona
medi ambient

Pla a Sitges per reduir les 52 colònies formades per 956 gats

SITGES
societat

Èxit de la pedalada per reclamar el dret dels infants a anar amb bicicleta

barcelona
medi ambient

Recorren durant tres dies l’entorn del riu Gaià per defensar-ne el cabal ecològic

salomó