Educació

Nou programa al Prat per combatre el sexisme a les aules

Amb l’objectiu de fomentar la coeducació i lluitar contra el sexisme als centres escolars, l’Ajuntament del Prat ha posat en marxa un nou programa de formació i acompanyament adreçat als professors d’educació infantil, primària i secundària dels centres públics i concertats. Els professors tindran al seu abast una formació en línia i presencial de 20 hores de durada en què tractaran entre altres el sistema sexe-gènere, els estereotips, l’atenció a la diversitat, la discriminació i el bullying, les violències vers les dones, l’LGTBIfòbia, les masculinitats i l’educació emocional.

Els objectius són diversos: combatre el sexisme, integrar els sabers de les dones al currículum educatiu, promoure l’ús del llenguatge no sexista i prevenir la violència masclista. El programa s’adaptarà a les necessitats de cada centre i proposarà activitats com tallers amb els alumnes, xerrades amb les famílies i sessions d’assessorament a professionals del centre dels diferents cicles. Aquest curs el programa començarà als instituts el Prat i les Salines i a les escoles Jaume Balmes i Sant Jaume. En total s’arribarà a uns 160 docents.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia